Merk

Hét nieuwste Italiaanse schoenen- en laarzenmerk heet Karma of Charme!

Karma of Charme heeft een bijzondere geschiedenis. Civitanova is een kustplaatsje in de Italiaanse regio Le Marche en de broedplaats waar schoendesigners wereldbekende brands voortbrengen. Veel van die schoenenhuizen gingen naar China om hun productiekosten te verlagen, waardoor veel Italiaanse vaklieden hun werk verloren. Karma of Charme heeft deze ambachtslieden weer aan werk geholpen, tegelijkertijd kreeg Karma of Charme de kans om met de allerbeste mensen uit het vak te kunnen werken.

De laarzen van Karma of Charme worden met liefde en gevoel gemaakt door een Italiaanse familie. Alle laarzen worden door La Mama gecontroleerd voordat ze het atelier verlaten.

Hoe is de unieke Bohemian look van Karma of Charme tot stand gekomen? De makers van de allereerste Karma laars werden geïnspireerd door de eeuwenoude mocassin traditie uit de Indianen cultuur. Deze handgemaakte indianenlaarzen verschenen voor het eerst op het eiland Ibiza tijdens de sixties. Zo werd de Bohemian  style in Europa geïntroduceerd. Hip, stijlvol en met een authentieke touch, dat is waar steeds meer mensen voor kiezen, want we willen ons op een persoonlijke manier verbonden voelen met een merk en waar het voor staat.
 
Karma of Charme is reeds ontdekt door trendsetters en een aantal bekende Nederlanders.
 

Ontdek de wereld van Karma of Charme!